Monday, January 4, 2016

Irfan Sudah Darjah Satu

Assalamualaikum.

Lamanya saya tak update blog ni. Ada beberapa cerita tahun lepas yang saya belum tulis lagi, tapi tak pe lah, saya tulis cerita hari ini dulu, yup 4 Januari 2016, hari pertama bekerja untuk tahun 2016.

Malas sungguh nak bekerja hari ini, if only I could just stay home and tidurrrr. Tapi, hari ini juga adalah hari bersejarah kerana my eldest cucu masuk darjah 1. I would like to capture this date khas untuk Irfan...

Irfan di kantin, hari ini, mama sediakan bekal...

with his best friend, they attended the same kindergarten before

in class

dapat cikgu lelaki, Irfan teringin nak dapat cikgu lelaki

waktu beratur

adik-adik Irfan yang turut memeriahkan keadaan.

Dah besar dah Irfan, Saya bila tengok gambar dia masuk sekolah ni, rasa macammmmm....tak tau lah rasa macam apa tapi cikbib doakan semoga Irfan sentiasa di dalam keredhaan Allah. Semoga dipermudahkan semua urusan Irfan di dunia serta akhirat, nanti bila sudah besar, Irfan jaga mama/papa okay...aamiin

No comments:

Post a Comment