Saturday, February 20, 2010

malam di I-City Shah Alam






I would like to share this few photos taken in I-City recently. Went there with hubby, Izzat and Athirah. Once we were there, tak habis-habis menyesal sebab tak bawa abang hatta and family ke situ baru-baru ni...insya allah, kalau ada rezeki, lain kali...


6 comments:

  1. tak tau pulak ada so many lampus in shah alam...

    ReplyDelete
  2. CikBib, a must visit place ni...Nanti nak kena mintak peta ngan cikbib.. :-) bole kan?

    ReplyDelete
  3. to djari-hana,,
    boleh,,, no problem,,

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. mekyah: bawak la budak-budak tu, mesti best. Izzat, waktu mula-mula singgah, dan cari parking, dia pelik tengok kami nak susah-susah park di tengah orang ramai. But once dia dekat bawah lampu tu, dia pun kata best...

    Maisarah: Kalau Sarah datang Shah Alam, cikbib bawa Sarah pergi. Dekat aje tempat ni dengan rumah cikbib...

    ReplyDelete